18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Starigrad slavio u Herešinu, Tehnika u Miklinovcu, Đurđevčani uvjerljivi protiv Imbriovčana
S

Ne propustite

Nogometni klubovi iz Koprivničko-križevačke županije pripremaju se za početak nove sezone u županijskim ligama te u Međužupanijskoj ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica.

Na Memorijalnom turniru u Herešinu posvećenom preminulim članovima uprave i igračima NK Omladinac, prvo mjesto osvojio je Starigrad koji je u nedjeljnom finalu svladao Slogu sa 5:0. Treća je bila Panonija zahvaljujući pobjedi nad Omladincem 3:1. U polufinalu u srijedu Starigrad je svladao 7:1, a Sloga Omladinac 3:2.

Nogometaši Tehnike osvojili su Memorijalni turnir “Jakupić – Kardoš” u Miklinovcu. U finalu su građevinari svladali Lipu iz Hlebina s uvjerljivih 3:0, dok su u polufinalu pobijedili Mladost Molve 2:0. U utakmici za treće mjesto Mladost iz Molvi pobijedila je Miklinovec s čak 6:0.

Nogometaši Graničara iz Đurđevca u pripremnoj su utakmici s uvjerljivih 7:3 pobijedili Borac iz Imbriovca. Gosti su poveli s 2:0, ali su potom Đurđevčani iskazali zavidnu razinu efikasnosti.

Slavlje igrača Tehnike // Foto: Facebook

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×