12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ERASMUS+

Nova grupa švedskih učenika boravi u Koprivnici, ugostili ih u gradskoj upravi
N

Ksenija Ostriž i Dario Jembrek upoznali su goste s raznim gospodarskim, kulturnim, sportskim i obrazovnim informacijama našeg grada kao i s prirodnim ljepotama kraja koji nas okružuje.

Ne propustite

Koprivničku gradska upravu danas je posjetila druga skupina švedskih učenika koja u Koprivnici boravi u sklopu Erasmus+ programa kojem je nositelj Obrtnička škola Koprivnica.

U prostorima gradske uprave ugostili su ih zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž i pročelnik Službe ureda gradonačelnika Dario Jembrek.

Učenici Hung BuiIbrahim OmarNoel BostromVictor Vennerstrand i William Wennberg Hellgren te nastavnik Roland Cider iz NTI Gymnasiet Karlstad, upoznati su tijekom prezentacije s raznim gospodarskim, kulturnim, sportskim i obrazovnim informacijama našeg grada kao i s prirodnim ljepotama kraja koji nas okružuje. Projektna koordinatorica Obrtničke škole profesorica informatike i računalstva Dubravka Jakupec, kazala je kako se ovi švedski učenici školuju za zanimanje Tehničar za računalstvo.

Tijekom trotjednog boravka u Koprivnici obavljaju praksu iz područja održavanja televizora, računala, mobitela i tableta u tvrtki STS d.o.o., a posjetit će susjedni Varaždin i Zagreb.

Švedski učenici u Gradu Koprivnici
Prijem u gradskoj Upravi // Foto: Grad Koprivnica

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×