12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Starigrad // Za mjesec dana bit će dovršeni 212.000 kuna vrijedni radovi na krovištu Društvenog doma
S

Ne propustite

Radovi na zamjeni krovišta započeli su 3. kolovoza i trebali bi se završiti kroz mjesec dana. Ukupna ugovorena vrijednost radova i stručnog nadzora iznosi 212.103,75 kuna s PDV-om.

Radove koji su u tijeku na krovištu Društvenog doma Starigrad obišao je zamjenik koprivničke gradonačelnice Mišel Jakšić u pratnji pročelnice za izgradnju grada i upravljanje nekretninama Jasnom Golubić.

S obzirom da Društveni dom koriste udruga žena, dobrovoljno vatrogasno društvo, brojni mještani, kao i nogometni klub najvećeg prigradskog naselja bilo je važno da se učini sve kako bi se spriječila sva moguća buduća oštećenja kako bi mještani i dalje mogli koristiti Dom – istaknuo je zamjenik Jakšić prilikom obilaska radova.

Radovi na zamjeni krovišta započeli su 3. kolovoza i trebali bi se završiti kroz mjesec dana. Ukupna ugovorena vrijednost radova i stručnog nadzora iznosi 212.103,75 kuna s PDV-om. Sredstva su osigurana Proračunom Grada Koprivnice za 2015. godinu, a Grad Koprivnica je nositelj realizacije kompletne investicije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nezgodno

UPRAVO Velik dio Koprivnice ostao bez struje, traži se kvar

U dijelu Koprivnice maloprije je nestalo struje. Kako doznajemo, bez struje su Ulica Ivana Generalića, Duga ulica, koprivnička Gimnazija, Dom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×