12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
nema mira s vatrom

Spaljivao grane pa se požar razbuktao na susjedovu parcelu, izgorjelo 70 bala slame, šteta veća od 15 tisuća kuna
S

Drugi požar buknuo je u Reki iz neutvrđenog razloga

Ne propustite

Još jedan ‘vatreni dan’ je iza nas. Subota nije bila iznimka, vatrogasci su imali pune ruke posla, a policija je evidentirala dva otvorena požara, od kojih se jedan ozbiljno proširio. Pirom ne mislimo na onaj iz Ludbrega, o kojem smo jučer pisali.

Ovaj je buknuo u mjestu Raščani, koje se nalazi u blizini Žabna, oko 13.30 sati, a izazvao ga je 56-godišnjak je spaljivao granje. Požar se proširio na nisko raslinje i zahvatio rolo-bale slame, oštećenog 58-godišnjaka. U požaru je oko 70 bala djelomično ili potpuno izgorjelo, a požar su gasili vatrogasci JVP-a Križevci, DVD-a Sv. Petar Čvrstec, Cirkvena, Trema Dvorište i Sv. Ivan Žabno. Vlasnik materijalnu štetu procjenjuje na oko 15.000 kuna, a policijski službenici će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Drugi požar buknuo je oko 16.40 sati u Reki u Starogradskoj ulici, gdje je na neutvrđen način došlo do požara suhe trave i niskog raslinja. Požar su ugasili vatrogasci JVP-a Koprivnica te nije nastupila materijalna šteta.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×