15.7 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
drama na kraju grada

Perić dobio nogu u Močilama, serijom poraza i ‘čudnim’ rotacijama igrača razljutio upravu kluba i navijače
P

Navijači su u iščekivanju već trećeg trenera u sezoni, prije Perića otkaz je dobio i Kralj

Ne propustite

Nije dugo trajao Damir Perić na klupi Močila. Tek desetak kola. Dobro je krenuo pa je upao u krizu, zaredao pet poraza, a nakon jučerašnjeg od društva iz Sv. Ivana Žabno dobio je nogu.

Očekivano, možemo reći. Barem po onome što su nam pričali ljudi bliski klubu. Kako čujemo, nije ni toliko problem u porazima, jer Močile realno spadaju u donji dom Prve ŽNL, već u čudnim rotacijama igrača. Često su oni ‘ponajbolji’ sjedili na klupi, zbog čega su navijači negodovali. Slično se dogodilo i protiv Žabna, kada su Močilani uistinu bili skromni.

Već nakon 17. minuta bili su u zaostatku od tri gola, a gosti su mogli i uvjerljivije slaviti od 1:4. Ta kap prelila je čašu i klub je u potrazi za novim trenerom. Možda već novo ime imaju dogovoreno, ali javnost za to ne zna.

Bit će to već treći trener u sezoni, jer ne smijemo zaboraviti da je s momčadi u prvenstvo krenuo Darko Kralj, koji je potrajao nekih pet kola. Perić je bio na klupi dvostruko duže, a vidjet ćemo koliko će trajati sljedeći.

Čeka ga težak posao, jer Močile u nedjelju igraju kod ivanečke Sloge, a nakon toga dočekuju Miklinovec. Trenutno se treći od iza na ljestvici, s pet bodova više od Sigečana i 10 od Viktorije, no Kalinovac, Tomislav Radnik i Drava iz Novigrada Podravskog bježe im samo bod, dva, odnosno tri.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Meteorolozi objavili

VRIJEME ZA 1. SVIBNJA Danas nam stiže saharski pijesak, meteorolozi za Praznik rada najavljuju promjenu vremena

Jučer je prevladavala vedrina nad Hrvatskom, a preko Sredozemlja vidi se dotok saharskog pijeska koji je u manjoj količini...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×