34.9 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
jutros je tamo bila prometna

OPREZ Semafori na raskrižju Galovićeve ulice s Marofskom neće raditi nekoliko dana, pokvario se cjelokupni sustav
O

Po hitnom postupku krenulo se u nabavu novog sustava

Ne propustite

Jutros smo pisali o problemima na raskrižju Ulice Frana Galovića i Marofske ulice, gdje semafori od jutra ne rade. Jedan je to od uzroka prometne koju si izazvali vozači iz Siska i Varaždina, o čemu smo vas, također, izvijestili, a sad doznajemo da će taj problem trajati više dana.

O tome su nas upravo obavijestili iz Grada.

– Zbog kvara na cjelokupnom sustavu, semafori na raskrižju Ulice Frana Galovića i Marofske ulice nisu u funkciji. Spomenuto semaforizirano raskrižje je u nadležnosti Grada Koprivnice koje je po hitnom postupku krenulo u nabavu novog sustava. U idućih nekoliko dana, sve dok se ne završi postupak nabave i postavljanje novog sustava semafora, trepćuće svjetlo upozoravat će sudionike u prometu da dolaze do raskrižja. Grad Koprivnica moli sve sudionike u prometu na povećan oprez prilikom dolaska do spomenutog raskrižja kao i na razumijevanje zbog novonastale situacije – stoji u dopisu.

Dakle, oprez i pratite prometne znakove, odnosno signalizaciju. Nema nam druge, barem nekoliko dana.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Projekt

Grad pozvao poduzetnike da kažu svoje ideje o intermodalnom prijevozu

Grad Križevci pozvao je poduzetnike da se uključe u istraživanje o uspostavi intermodalnog terminala u Križevcima. Kako su rekli, intermodalni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×