12.4 C
Koprivnica
Nedjelja, 29. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Kopić nakon poraza od Intera // Ozobić nije imao namjeru, Rozmanom nisam zadovoljan
K

Ne propustite

Jučerašnjim porazom u Zaprešiću Slaven Belupo prekinuo je niz od 4 utakmice bez poraza te tako ostao na samo 6 osvojenih bodova u isto toliko odigranih utakmica.

Iako zadovoljan prvim poluvremenom, trener Koprivničanaca Željko Kopić žali za propuštenim bodovima i smatra da to toga nije trebalo doći.

– Bez obzira na manje poteškoće početkom prvog poluvremena, igrali smo prema dogovoru, stigli do vodstva i utakmica je išla u pravom smjeru. Imali smo kontrolu igre i početkom drugog dijela, no nesretni gol iz slobodnog udarca i Ozobićevo isklučenje dvije minute nakon toga potpuno su nas poremetili. Iz svega treba izvući pouku i koncentrirati se na daljni rad – kratko je prokomentirao i Ozobićevo isključenje te lošu predstavu vratara Rozmana.

– Svi koji poznaju Ozobića znaju da nije bilo nikakve namjere kod njegova starta, no bez obzira na to, zaslužio je crveni karton. Rozmanovom izvedbom nisam zadovoljan, no to su stvari kojima se bavimo u svlačionici – zaključio je je Kopić.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

tko ga se sjeća?

ePODRAVINA FLASHBACK Ovo morate vidjeti! Tulumi u legendarnom Jokeru još uvijek se pamte, a fotke otkrivaju jeste li bili tamo

Oni koji su izlazili početkom 2000-ih reći će kako je noćni život Koprivnice u to vrijeme "gorio". Brojni kafići...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×