33.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 1. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

FOTO // Pogledajte kako je bilo na drugoj večeri koprivničkog RockLive festivala
F

Ne propustite

foto: Matija GudlinDanas je zadnji dan festivala, za dobru zabavu, uz ostale, će se pobrinuti i poznati Radio Aktiv, Vatra i Six Pack na glavnoj pozornici, te Miss Sunshine, Seraphim Codex i ostali DJ-i na Electronic Stageu.

Koprivnički RockLive festival sinoć je odradio i svoju drugu večer. Očekivano, na drugom danu festivala broj ljudi se višestruko povećao. Već od ranih večernjih sati put prema glavnom ulazu bio je krcat posjetiteljima koji su čekali da počne svirka na glavnoj pozornici.

Unutar područja festivala kamp se dodatno popunio s do sada najvećim brojem šatora koje smo mogli vidjeti na ovom festivalu. Koncerti na glavnoj pozornici počeli su s manjim zakašnjenjem, no vjerojatno nije bilo zamjerke od strane posjetitelja jer je temperatura ispred pozornice još uvijek bila vrlo visoka.

Iza 23 sati na pozornicu dolaze splitski Dječaci koje je publika prihvatila vrlo dobro. Uz hitove “Bile starke”, “Narodna” i ostale Koprivničanci su se rasplesali i pripremili za nastup turbofolk-punk rock sastava Brkovi. Ispred pozornice nije bilo slobodnog mjesta, u nastupu su uživali fanovi, ali i oni koji inače ne slušaju ovaj tip glazbe.

Shamso je odradio vrhunski posao animiranja publike, između svake pjesme okupljene je nasmijavao do suza šalama u koje je uključivao i fanove u prvim redovima. Našalio se i na račun pokojne Zlate Bartl, no to mu vjerojatno nitko nije uzeo za zlo.

Nakon što su koncerti na glavnoj pozornici završili, posjetitelji su zabavu potražili ispred Electronic Stagea i u Relax šumi.

Danas je zadnji dan festivala, za dobru zabavu, uz ostale, će se pobrinuti i poznati Radio Aktiv, Vatra i Six Pack na glavnoj pozornici, te Miss Sunshine, Seraphim Codex i ostali DJ-i na Electronic Stageu.

Ako želite dobru zabavu, uz odličnu glazbu i veselu ekipu, svakako ne propustiti posjetiti festival i postanite budite dio događaja o kojem se priča.

 

>> Kompletna fotogalerija // foto: Matija Gudlin

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

2. kolo

[FOTO] ELITNA LIGA Močile i Kalinovac podijelili bodove, kloštranska Mladost stisnula petardu Graničaru, Borac poražen na gostovanju

Kompletirano je drugo kolo Elitne nogometne lige. Danas u prijepodnevnim satima Tomislav iz Drnja pokazao je zašto se smatra jednim...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×