12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnička knjižnica // Do četvrtka prijave za posljednju ovoljetnu tržnicu knjiga u gradskom parku
K

Ne propustite

Kao i obično, knjižnica će po vrlo povoljnim cijenama nuditi knjige i slikovnice iz svog amortiziranog fonda, a građani i nakladnici sigurno će pored knjiga ponuditi i školske udžbenike, stripove, gramofonske ploče, CD-e i slično.

Nakon dvije vrlo uspješne ljetne tržnice knjiga, održane u lipnju i srpnju, Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica organizira i treću, posljednju ovogodišnju tržnicu. Održat će se u gradskom parku u subotu, 22. kolovoza, od 9 do 13 sati.

Svi zainteresirani – građani, nakladnici ili knjižari mogu prijaviti sudjelovanje i rezervirati štand najkasnije do četvrtka, 20. kolovoza. Dovoljno je nazvati telefonom, na broj 048/622-363 (kućni 114 ili 115) ili poslati svoju prijavu na e-mail adresu josipa@knjiznica-koprivnica.hr.

Kao i obično, knjižnica će po vrlo povoljnim cijenama nuditi knjige i slikovnice iz svog amortiziranog fonda, a građani i nakladnici sigurno će pored knjiga ponuditi i školske udžbenike, stripove, gramofonske ploče, CD-e i slično. Jedino u slučaju jake kiše, Ljetna tržnica knjiga neće se održati.

Iz koprivničke knjižnice pozivaju građane da dođu u gradski park i provedu još jedno ugodno subotnje prijepodne u druženju s knjigom.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Miris djetinjstva

Donosimo recept za kolač koji vraća u djetinjstvo, evo o čemu se radi

Donosimo vam jedan fini, jednostavan i brz recept za nadolazeći vikend. S ovim receptom, na trenutak će te "odletjeti" u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×