15.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NOVO, NOVO

Lo-Fi Girl Felt Cute novi je singl Ivana Grobenskog koji najavljuje novi album Apocalipstick
L

Pjesma se tekstualno referira na zavisnost i ovisnost o internetskim mrežama i pametnim telefonima

Ne propustite

Lo-Fi Girl Felt Cute novi je singl koprivničkog kantautora Ivana Grobenskog.

Naslov pjesme kombinacija je reference na popularni YouTube kanal ‘Lo-Fi Girl’ i sveprisutan internetski meme ‘Felt cute, might delete later’ koji se odnosi na selfie kulturu. Pjesma se tekstualno referira na zavisnost i ovisnost o internetskim mrežama i pametnim telefonima.

Pjesma je miksana i masterirana u studiju Intek Music, a produkciju zajednički potpisuju Marin Hraščanec i Ivan Grobenski. Bubnjeve je odsvirao Damir Šomen.

Videospot je nastao poigravanjem s referencom iz naslova pjesme pa je generička animirana “lo-fi girl” dobila svoj stvarni pandan i tako izbrisala granicu između stvarnosti i interneta koja se pojavom metaversa i virtualne stvarnosti svakim danom sve više gubi. Spot nastavlja istraživanje mogućnosti “one take-a”  kao prepoznatljive vizualne pratnje glazbi koju je Grobenski započeo još sa spotovima s prvog samostalnog albuma. Snimatelj i autor videospota je Dinko Šimac.

Pjesma Lo-Fi Girl Felt Cute u izdanju izdavačke kuće Intek Music dostupna je za slušanje putem digitalnih glazbenih platformi od 12. travnja.

Ivan Grobenski novim singlom najavljuje album Apocalipstick koji će biti objavljen u drugoj polovici godine. Novi album, za razliku od njegovog posljednjeg albuma koji je tematski pozicioniran u pretpostavljenoj mitskoj prošlosti, ukorijenjen je u grčevitu sadašnjost i pretpostavljenu apokaliptičnu budućnost.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×