15.4 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
POVODOM PROSLAVE PRVOG MAJA

OPREZ Središte grada od sutra zatvoreno za promet, pogledajte obilazne pravce
O

Također, u Ulici Antuna Nemčića kod kućnog broja 4 bit će postavljen znak zabrane prometa osim za stanare i dostavu u smjeru Florijanskog trga i Svilarske ulice.

Ne propustite

Povodom obilježavanja manifestacije Međunarodnog praznika rada čiji smo bogat program objavili jučer, nekoliko prometnica bit će zatvoreno za promet.

Od sutra 16:00 sati pa do subote do 13:00 sati, za promet će biti zatvoren dio Florijanskog trga između kućnih brojeva 1 i 2 ( (trgovina Va-com i Hrvatske pošte).

U subotu će od 13:00 sati do nedjelje u 00:00 biti zatvoren dio Florijanskog trga između kućnih brojeva 1 i 15 (trgovina Va-com i Podravski list/DM).

Na sami Međunarodni praznik rada u nedjelju, od 00:00 sati do ponedjeljka u 08:00 sati promet će biti zaustavljen između kućnih brojeva 1 i 2B (trgovina Va-com i Hrvatske pošte).

zatvaranje prometnica
Izvor: koprivnica.hr

Također, u Ulici Antuna Nemčića kod kućnog broja 4 bit će postavljen znak zabrane prometa osim za stanare i dostavu u smjeru Florijanskog trga i Svilarske ulice. Za vrijeme zatvaranja prometnice obilazni pravac kretanja za ulice Svilarska i Ivana Generalića bit će kroz Ulicu A. Nemčića.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×