26.2 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Stariji vozač ‘pod gasom’ sletio s ceste, pokupio stupić HT-a i završio u betonskoj ogradi
S

Ne propustite

 

Peugeot je završio u betonskoj ogradi // Foto: Koprivnica.netU Viničkoj ulici u Koprivnici (između Kolodvorske i Križevačke) u petak poslije podne došlo je do prometne nesreće. 

Kako je izvijestila policija, nesreća se dogodila oko 18 sati kad se 73-godišnji vozač Peugeota pod utjecajem alkohola od 1,28 promila vozio Viničkom ulicom iz smjera Kolodvorske prema Križevačkoj ulici.

Zbog neprilagođene brzine kretanja, desnim je kotačem zahvatio zemljanu bankinu na južnoj strani kolnika, nakon čega je došlo do zanošenja vozila i slijetanja istog na sjevernu bankinu, a potom na travnatu površinu.

Policijski službenik obavlja očevid na mjestu izlijetanja Peugeota // Foto: Koprivnica.net

Peugeot je prednjim dijelom udario u betonski stupić HT-a, a potom i u betonsku ogradu kućnog ispred kućnih brojeva 16 i 14.

Kako je postojala opasnost da će vozač nastaviti s činjenjem prekršaja, priveden je u službene prostorije policijske uprave, gdje mu je određen smještaj u posebnoj prostoriji do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Zbog počinjenih prekršaja protiv vozača slijedi podnošenje optužnog prijedloga Prekršajnom sudu u Koprivnici, izvijestila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Prizor s mjesta nesreće u Viničkoj ulici // Foto: Koprivnica.net

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Sudar

NESREĆA Dijete (8) prevezeno u bolnicu, ušlo u raskrižje i zabilo se biciklom u automobil

Dijete (8) ozlijeđeno je u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu u Poljancu, naselju u sastavu Ludbrega. Kako javlja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×