12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
obnova

Ludbreška kinodvorana uskoro će zasjati u novom ruhu
L

Nakon završetka prve faze slijedi namještanje kinodvorane te instaliranje audio i vizualne opreme

Ne propustite

Pet mjeseci je prošlo od početka obnove ludbreške kinodvorane koja polako dobiva svoje nove obrise. Prva faza koja uključuje građevinske i obrtničke radove bi, prema procjeni, trebala završiti do kraja svibnja.

– Radi se o potpunom preuređenju dvorane. Nov je izgled unutrašnjosti, strop, rasvjeta u dvorani. Kompletna rasvjeta pozornice s modernim reflektorima. Pod dvorane je drugačije uređen, stepeničasto, a pozornica dobiva kazališni drveni pod. Ova dvorana neće podsjećati na našu staru dvoranu, kakvu svi pamtimo – kazao je Branko Dijanošić, ravnatelj Centra za kulturu i informiranje D. Novak.

Vrijednost navedenih radova je oko 1.500.000 kuna.

Nakon završetka prve faze slijedi namještanje kinodvorane te instaliranje audio i vizualne opreme.

Osim kulturno – umjetničkih programa, koncerata, konferencija, seminara, tribina, predavanja i ostalih događanja u ovoj moderno uređenoj dvorani, ponovno će se prikazivati i kino projekcije na novoj digitaliziranoj kino opremi koju uz vlastita sredstva Centra sufinancira i Ministarstvo kulture i medija.

Sufinanciranje u iznosu od 300.000 kuna odobreno je u sklopu Javnog poziva Ministarstva za predlaganje programa javnih potreba u kulturi RH za 2022. godinu za Gradnju, rekonstrukciju i opremanje kulturne infrastrukture.

Kino oprema, doznajemo, biti će isporučena najkasnije do rujna, a svi ostali radovi na uređenju kinodvorane trebali bi završiti do kraja svibnja 2022. godine, objavljeno je na gradskim stranicama.

kino dvorana
Foto: Grad Ludbreg
kino dvorana
Foto: Grad Ludbreg
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Miris djetinjstva

Donosimo recept za kolač koji vraća u djetinjstvo, evo o čemu se radi

Donosimo vam jedan fini, jednostavan i brz recept za nadolazeći vikend. S ovim receptom, na trenutak će te "odletjeti" u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×