22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Udruženje Obrtnika Koprivnica

Ako ste obrtnik/poduzetnik dođite na prezentaciju mobilne aplikacije koja će vam uvelike olakšati poslovanje, pisanje računa i uvid u financije
A

Prezentaciju će održati Marko Jurjević, suosnivač FIRA-e i bivši bankar s više od 15 godina iskustva na rukovodećim pozicijama.

Ne propustite

Udruženje obrtnika Koprivnica nakon prestanka ograničenja okupljanja nastavlja s aktivnostima usmjerenim na poboljšanje poslovanja svojih članova obrtnika.

Provedenom analizom došlo se do podataka da mikro i mali poduzetnici-obrtnici premalo koriste mogućnosti velikog broja mobilnih aplikacija koje im uvelike mogu povećati efikasnost i uspješnost poslovanja. Hrvatski IT sektor osmislio je bezbroj aplikacija upravo u tu svrhu pa ćemo se u bližoj budućnosti više pozabaviti time.

Većina mikro i malih obrtnika-poduzetnika koristi usluge vanjskih knjigovodstvenih ureda i samim time gube jedan dio nadzora nad poslovanjem, a zbog sve većeg obima posla i manjak vremena poduzetnika, ali i knjigovodstvenih ureda, postavlja se problem dostave dokumenata, odnosno načina dostave dokumenata i činjenice da neke dokumente iz poslovanja mogu izraditi sami.

Aplikacija koju ćemo prezentirati upravo u tom dijelu može uvelike olakšati taj dio poslovanja. Uz to, aplikacija omogućuje i nadzor nad više poslovnih računa kod više banaka što nijedna druga aplikacija ni program ne može.

U suradnji s koprivničkim Inkubatorom kreativnih industrija ENTER, koji nam ustupaju prostor, organiziramo prezentaciju mobilne aplikacije FIRA zagrebačke tvrtke FIRA doo.

Pozivamo obrtnike i poduzetnike da dođu, a u uspješnost te aplikacije mogu se uvjeriti na stranici fira.finance.hr gdje je vidljivo da je korisnici ocjenjuje visokim ocjenama.

Obrtnik/poduzetnik ste, a račune još uvijek pišete „ručno“ u Wordu ili Excelu? Možda previše ovisite o svojem računovodstvenom servisu ili ne stignete pratiti svoje financije?
Imamo rješenje za Vas!
FIRA, prva hrvatska aplikacija koja omogućuje otvoreno bankarstvo, odnosno sigurno i jednostavno spajanje računa više hrvatskih banaka. Uz FIRA-u, praćenje financija je lakše i brže, a u svega nekoliko jednostavnih klikova korisnici dolaze do pregleda svojih plaćanja i financija na računalu, tabletu ili mobitelu.
Uz račune, u FIRA-i možete kreirati predračune i ponude, personalizirati ih i poslati direktno e-mailom svom klijentu.
Želite li dobiti pregled na svojim financijama, pozivamo Vas na prezentaciju:
10. svibnja 2022.,
u 11 sati, Inkubator kreativnih industrija,
Trg dr. Žarka Dolinara 18, 48000
Prezentaciju će održati Marko Jurjević, suosnivač FIRA-e i bivši bankar s više od 15 godina iskustva na rukovodećim pozicijama.
Veselimo se vašem dolasku!

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Usvojena žalba

DVD nije kriv što je prigorski načelnik zapovijedao vatrogascima bez dozvole, a i nije mu bilo zabranjeno

Dobrovoljni vatrogasci iz Gornje Rijeke na prigorskom području i predsjednik društva Mario Hasanec žalili su se na sudsku presudu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×