24.6 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Županijske lige // Osvit lovi prvu pobjedu, Tehničar u Sesvetama, gradski derbi Starigrada i Tehnike
Ž

Ne propustite

Treće kolo Prve i Druge koprivničko-križevačke županijske nogometne lige je iza nas, a svoje prve utakmice odigrali su i županijski trećeligaši. Većih iznenađenja nije bilo, ali zanimljivih rezultata nije nedostajalo.

Osvit je drugu utakmicu zaredom oduzeo bodove protiv jačih na papiru, Križevci i dalje ne znaju za ništa drugo osim utakmice bez pobjednika, dok su Kloštrani i Molvarci osvojili prve bodove ostvarivši pobjede na domaćim terenima.

Dva boda poslije tri odigrane utakmice ne izgledaju mnogo, no imaju puno veće značenje za mlade Đelekovčane. Dva neriješena rezultata protiv vrlo dobrih momčadi Tehničara i Drave NP govore mnogo o ekipi iz Đelekovca, koja će prvu pobjedu tražiti na domaćem terenu protiv posljednjeg Bratstva. Kunovčani su u tri susreta primili čak 11 golova, a nedjeljno jutro u Đelekovcu nije najbolje mjesto za traženje prekida negativnog niza.

Derbi kola igra se u Podravskim Sesvetama, gdje domaća Drava dočekuje Tehničar 1974 iz Cvetkovca. Nakon ‘posrtanja’ u Đelekovcu, Cvetkovčani su uvjerljivo slavili u Kunovcu i vratili se na vodeću poziciju. Iako s jednakim brojem bodova kao i Tehničar, Drava se nalazi na drugom mjestu zahvaljujući lošijoj gol razlici, no razloga za zadovoljstvo nema.

Treća momčad sa sedam bodova, Prekodravac iz Ždale, preokretom u prošlom kolu stigla je do pobjede, a ovog puta u goste im dolazi Sloga. Nakon potopa u prvom kolu, Ivančani su skupili glave i osvojili četiri boda u iduće dvije utakmice, a dobru seriju rezultata pokušat će nastaviti i u Ždali.

Kloštrani i Molvarci osvojili su prve bodove, no pred obje momčadi nalazi se težak zadatak. Kloštranska Mladost gostuje u Novigradu Podravskom, dok će Molvarci putovati u Sveti Ivan Žabno.

Fugaplast će protiv pretposljednje Panonije tražiti pobjedu i priključak vrhu ljestvice, a zanimljiv dvoboj očekuje nas i u Legradu gdje Graničar ugošćuje momčad Križevaca.

Druga županijska liga zasada prolazi bez iznenađenja, a u derbiju prošlog kola Ferdinandovac je s 2:1 slavio protiv Starigrada.

Starigrađani i Ferdinandovčani će i ovog puta biti akteri najzanimljivijh dvoboja. Starigradu u goste dolazi vodeća Tehnika koja je protivničku mrežu pogodila čak 17 puta, a Ferdinandovac gostuje kod hlebinske Lipe.

U trećim ligama uvjerljive pobjede na početku su natjecanja ostvarili Tehničar 1974 B (Koprivnica), Kalnik (Križevci) i Prugovac (Đurđevac) te odmah zasjeli na vodeća mjesta u svojim ligama.

Raspucana Tehnika gostuje u Starigradu

PRVA ŽNL, 4. kolo:

12. rujna, 17.00: Graničar L – Križevci

13. rujna, 17.00: Drava PS – Tehničar 1974, Prekodravac – Sloga, Osvit – Bratstvo (10.00), Fugaplast – Panonija (16.00), Tomislav SIŽ – Mladost Molve, Drava NP – Mladost KP

DRUGA ŽNL, 4. kolo:

12. rujna, 17.00: Reka – Miklinovec

13. rujna, 17.00: GOŠK – Mladost KB, Hrvatski bojovnik – Mladost S (16.00), Polet – Omladinac, Viktorija – Tomislav D, Starigrad – Tehnika, Lipa – Ferdinandovac

TREĆA ŽNL, 2. kolo:

Skupina KOPRIVNICA

12. rujna, 17.00: Tehničar 1974 B – Drava

13. rujna, 17.00: Močile – Podravac, Rasinja – Jedinstvo, Udarnik – Rudar B, Jadran-Galeb – Sabarija, Zagorec – Mladost 1931

Skupina KRIŽEVCI

13. rujna, 17.00: Kalnik – Mladost VR, Radnički – Prigorje, Sokol – Ruševac, Ratar – Mladost C, Čvrstec – Dragovoljac

Skupina ĐURĐEVAC

13. rujna, 17.00: Prugovac – Graničar NV, Mičetinac – Bilogora, Bilogorac – Rudar G, Bušpan – Repaš, Vinogradar – Mladost PS

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Rezultati prvog kvartala

Podravka i dalje ruši rekorde, ogroman rast prodaje i dobiti, Dalić: Hvala radnicima na velikom doprinosu!

Podravkina neto dobit u prva tri mjeseca ove godine bila je 23,5 milijuna eura, što je za 7,8 milijuna...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×