9.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

FOTO Prva HNL // Slaven Belupo nije uspio probiti Istrin bunker i sjajnog Ivešu na vratima
F

Ne propustite

Nakon remija u prošlom kolu protiv Splita, Koprivničanci ni drugi put zaredom nisu iskoristili prednost domaćeg terena. Protiv Istre, iako su bili opasniji, odigrali su bez pogodaka.

Farmaceuti su bolje startali, već u 3. minuti Ozobić je sa samo nekoliko metara opasno pucao, ali Iveša je fantastično obranio. Imao je domaćin veći posjed lopte i još nekoliko poluprilika, ali zgusnuta gostujuća obrana otklonila je sve opasnosti. Navijači Slavena Belupa baš i nisu mogli biti zadovoljni prikazanim na terenu u prvom dijelu.

Kopićevi igrači bolje su otvorili i nastavak susreta. Na sve načine pokušali su probušiti Istrinu mrežu. Blizu tome bili su u 58. minuti. Nakon kombinacije Ozobića, Purića i Ejupija potonji je pucao s desetak, no Iveša nogom čudesno brani. Ozobić je potom iz daljine pucao preko gola, a Gregurina u Ivešu.

Istra se nastavila braniti, pokušavali su tek tu i tamo nešto. U 82. minuti i takvi su umalo poveli. Nakon greške Galovića, Kasalica je izbio pred Rozmana, ali iskosa je pucao kraj gola.

Nekoliko sekundi kasnije, na drugoj strani, Mihaljević je glavom je pogodio stativu. U 86. minuti Purić je sjajno ubacio, Ejupi je dobro pucao glavom, ali Iveša je opet siguran. Junak utakmice, Iveša, skinuo je još Mihaljeviću zicer u sudačkoj nadoknadi.

Istra sa svojih 20-ak navijača na utakmici može biti više nego zadovoljna osvojenim bodom. Slaven Belupo i Istra i nakon 10. kola bodovno su izjednačeni na tablici, skupili su dosad 11 bodova.

Foto: Koprivnica.net

 

MAXTV PRVA LIGA, 10. KOLO

SLAVEN BELUPO – ISTRA 1961 0:0 (0:0)

KOPRIVNICA – Gradski stadion. Gledatelja oko 1000. Sudac: Gabrilo (Split)

SLAVEN BELUPO (4-3-3): Rozman – Purić, Galović, Međimorec, Štiglec – Gregurina, Crepulja, Brlek (od 73. Mihaljević) – Savić (od 57. Jambor), Ejupi, Ozobić. TRENER: Željko Kopić.

ISTRA 1961 (4-5-1): Iveša – Mišić (od 90. Gojković), Hadžić, Ojdanić, Tomić – Kasalica, Svraka (od 46. Vukman), Zlomislić, Đurić, Heister – Nikolić (od 66. Bouhna). Trener: Igor Pamić.

STRIJELCI:

ŽUTI KARTONI: ’62 Ojdanić, ’90+ Gojković (Istra)

CRVENI KARTONI:

IGRAČ UTAKMICE: Vanja Iveša (Istra 1961)

Foto: Koprivnica.net

Foto: Koprivnica.net

Foto: Koprivnica.net

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×