12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NESVAKIDAŠNJA NESREĆA

Kamiondžija (56) ‘pod parom’ na zaobilaznici skrivio sudar sa samohodnom kosilicom, ‘polomio’ prometni znak i rasvjetu pa pobjegao s mjesta nesreće
K

Vozač Dafa je nakon nesreće odmah napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja

Ne propustite

Nesvakidašnja prometna nesreća dogodila se jučer oko 14:25 u Koprivnici.

Na potezu Ulice Ivane Česmičkog u smjeru Đelekovečke ulice, 56-godišnji vozač upravljao je teretnim vozilom Daf i priključnim vozilom Carnehl križevačke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,19 promila.

Uslijed nepropisnog kretanja, teretnim vozilom Daf udario je u bočnu stranu poluprikolice koja je bila priključena na samohodnu kosilicu kojom je nepropisno istočnom biciklističko-pješačkom trakom u smjeru Zagrebačke ulice upravljao 51-godišnji vozač.

Nakon sudara, poluprikolica se prevrnula i udarila u prometni znak, dok je teretno vozilo udarilo u stup javne rasvjete.

Vozač Dafa je nakon nesreće odmah napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja.

Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje nakon kojeg će biti jasnije koliko novčane kazne čekaju vozača Dafa i vozača samohodne kosilice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×