33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Đurđevac // Grad i ove godine sufinancira knjige za osnovnoškolce
Đ

Ne propustite

Grad Đurđevac će i u ovoj školskoj godini sufinancirati nabavu knjiga za učenike osnovne škole. Na prijedlog gradonačelnika Željka Lackovića u stopostotnom iznosu će se financirati kupnja udžbenika i radnih bilježnica za učenike prvih razreda, dok će roditeljima učenika od drugog do osmog razreda biti isplaćena potpora od 300 kuna. Za sufinanciranje nabave knjiga u gradskom proračunu osigurano je 220.000 kuna. Prema podacima Gradske uprave zasad je predano 559 zahtjeva, a škola broji 710 učenika pa se pozivaju roditelji koji još nisu predali zahtjev da to učine. Obrazac zahtjeva roditelji mogu podići na porti zgrade Gradske uprave. Ujedno iz Gradske uprave mole roditelje koji uz zahtjev nisu predali račun od kupnje knjiga da to učine čim prije kako bi im se isplatila predviđena potpora.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×