34.9 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
IDY 2022.

U Ludbregu će se obilježiti Međunarodni dan yoge
U

U 18 sati uslijedit će predavanje Tajna daha koje će održati Robert Kolarić (Umijeće življenja Hrvatska – Art of living foundation – AOL)

Ne propustite

Udruga za yogu i promicanje zdravog načina života Ayana iz Ludbrega, pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Indije i Grada Ludbrega, organizira obilježavanje Međunarodnog dana yoge pod nazivom IDY 2022.

Program će se održati u Vijećnici Centra za kulturu i informiranje Dragutin Novak u četvrtak, 2. lipnja, u 14 sati, a otvorit će ga gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić i veleposlanik Indije u RH mr. Raj Kumar Srivastava.

Potom slijedi predavanje Važnost yoga terapije kod djece, adolescenata, mladih i odraslih s teškoćama u razvoju i invaliditetom, a koje će održati Sandra Begović (Gitazen holistički centar). Događaj se nastavlja u 18 sati predavanjem Tajna daha koje će održati Robert Kolarić (Umijeće življenja Hrvatska – Art of living foundation – AOL).

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Projekt

Grad pozvao poduzetnike da kažu svoje ideje o intermodalnom prijevozu

Grad Križevci pozvao je poduzetnike da se uključe u istraživanje o uspostavi intermodalnog terminala u Križevcima. Kako su rekli, intermodalni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×