30.1 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 2. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Slaven Belupo // Trener Kopić: Protiv Rijeke je teško igrati, ali bit ćemo hrabri
S

Ne propustite

Dvije uzastupne domaće utakmice i samo dva osvojena boda računica je koja ne može previše veseliti ni igrače, niti navijače koprivničkog Slavena Belupa.

– Rezultatski ne možemo biti zadovoljni, no prikazali smo kvalitetnu igru, posebice protiv Istre. Žal za kojim bodom više postoji, no ne mogu svojim igračima prigovoriti na zalaganju, želji i prikazanoj igri – osvrnuo se na posljednje dvije prvenstvene utakmice trener farmaceuta Željko Kopić.

Već sutra Koprivničance očekuje i treća prvenstvena utakmica pred svojim navijačima, a u goste im dolazi drugoplasirana momčad Rijeke.

Posljednja četiri dvoboja Slavena i Rijeke završila su neodlučenim rezultatom, a u drugom ovosezonskom kolu koprivnički su nogometaši čak dvaput imali vodstvo na Kantridi, no konačan rezultat bio je 3:3.

– Rijeka je kvalitetna, stabilna ekipa protiv koje je uvijek teško igrati. U svakoj utakmici pokušavamo izvući maksimum, a to se naravno ni sada neće promijeniti. Svjesni smo da će biti teško, no bit ćemo hrabri i zalaganjem te maksimalnim angažmanom pokušati ostvariti što bolji rezultat – najavio je Kopić sutrašnju utakmicu.

Trener Kopić imat će na raspolaganju Mikulića i Parackog koji su zbog kartona propustili ogled protiv Istre, a očekuje se i povratak Delića i Križmana.

Obje momčadi ovaj su tjedan odigrale i utakmice Hrvatskog kupa. Slaven Belupo je s 3:0 bio bolji od Tehničara 1974 iz Cvetkovca, dok su Riječani s čak 10:0 svladali varaždinskog županijskog prvoligaša, Bednju iz Beletinca.

– Ozbiljno smo ušli u utakmicu i već u prvih 30 minuta riješili pitanje pobjednika – kratko je kup utakmicu u Ludbregu prokomentirao trener farmaceuta.

Utakmica s Rijekom se igra sutra s početkom u 19 sati na koprivničkom Gradskom stadionu.

MAXTV PRVA LIGA, 11. KOLO

SLAVEN BELUPO – RIJEKA (subota, 19.00 – Arena Sport 3)

KOPRIVNICA – Gradski stadion. Sudac: Damir Batinić (Osijek).

SLAVEN BELUPO (4-3-3): Rozman – Purić, Galović, Međimorec, Štiglec – Gregurina, Crepulja, Brlek – Savić, Ejupi, Ozobić.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Napokon

Kralj sevdaha Halid Bešlić nakon šest godina dolazi u Koprivnicu, bit će to koncert za pamćenje

Halid Bešlić, jedan od najpopularnijih izvođača ovih prostora, nakon šest godina ponovno dolazi u Koprivnicu. Dvorana Josip Samaržija – Bepo...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×