23.1 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
AK KOPRIVNICA

FOTO Koprivnički atletičari ‘pokorili’ konkurenciju na Erste plavoj ligi u Čakovcu
F

Osim u Čakovcu, koprivnički atletičari nastupili su i na Prvenstvu Hrvatske u štafetama koje se održalo u Zagrebu

Ne propustite

Koprivnički atletičari proteklog su četvrtka nastupili na Erste plavoj ligi u Čakovcu.

U konkurenciji trećih razreda, Zara Štefanić je osvojila prvo mjesto na utrci na 60 metara i prvo mjesto na utrci na 300 metara, a Matej Požgaj je osvojio treće mjesto u bacanju vortexa.

U konkurenciji četvrtih razreda, Iva Mikulec je osvojila deveto mjesto na utrci na 60 metara i drugo mjesto u bacanju vortexa, Tija Požgaj je osvojila prvo mjesto na utrci na 300 metara i treće mjesto u skoku u dalj, dok je Ema Podoreški osvojila četvrto mjesto na utrci na 300 metara.

U konkurenciji petih razreda, Petar Slavinić je osvojio prvo mjesto na utrci na 60 metara i prvo mjesto u bacanju kugle težine tri kilograma.

atletski klub koprivnica
Ustupila Sonja Rušak

U konkurenciji šestih razreda, Luka Kolonić je osvojio drugo mjesto na utrci na 60 metara i četvrto mjesto u skoku u dalj, Dorian Držanić je osvojio treće mjesto na utrci na 600 metara i treće mjesto u skoku u dalj, Zara Rupčić je osvojila peto mjesto na utrci na 60 metara i treće mjesto u skoku u dalj, dok je Sara Podoreški osvojila prvo mjesto na utrci na 600 metara i osmo mjesto na utrci na 60 metara.

Plasman u finale Erste plave lige ostvarili su Petar Slavinić na utrci na 60 metara i bacanju kugle težine tri kilograma, Luka Kolonić na utrci na 60 metara, Zara Štefanić na utrci na 60 metara i utrci na 300 metara, Tija Požgaj na utrci na 300 metara, Sara Podoreški na utrci na 600 metara i Iva Mikulec u bacanju vortexa.

Osim u Čakovcu, koprivnički atletičari nastupili su i na Prvenstvu Hrvatske u štafetama koje se održalo u Zagrebu.

Mješovita štafeta mlađih kadeta i mlađih kadetkinja u sastavu Petar Slavinić, Luka Kolonić, Zara Rupčić i Dora Lovrinović na utrci na 4×60 metara osvojila je četvrto mjesto u vremenu 32,62.

Štafeta mlađih kadeta na utrci na utrci na 100-200-300-400 metara u sastavu Teo Ištvan, Luka Kolonić, Dorian Držanić i Petar Slavinić osvojila je peto mjesto u vremenu 2.33,07.

Štafeta mlađih kadetkinja na utrci na 100-200-300-400 metara u sastavu Tija Požgaj, Zara Rupčić, Sara Podoreški i Dora Lovrinović osvojila je šesto mjesto u vremenu 2.36,15.

atletski klub koprivnica
Ustupila Sonja Rušak
atletski klub koprivnica
Ustupila Sonja Rušak
atletski klub koprivnica
Ustupila Sonja Rušak
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

To je to

Tko ima bolji stil? Ove dvije zgodne frendice očaravaju, svaka ima svoj tajni adut

Zgodne frendice na špici su ovog vikenda privukle pozornost svojom bezbrižnom elegancijom. Kad bi morali i birat čiji nam se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×