15.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NOVOSTI IZ TENISKOG KLUBA KOPRIVNICA

Prva momčad stigla do trijumfa u ligaškom susretu protiv Tweenera, talentirana Mia Gregurina osvojila turnir u Varaždinu
P

Koprivnički tenisači nadolazećeg vikenda putuju u Karlovac gdje će odmjeriti snage s Teniskim klubom Karlovac

Ne propustite

Teniski klub Koprivnica u posljednje vrijeme bilježi odlične pojedinačne i momčadske rezultate, a isto su ponovili i proteklog vikenda.

Prva momčad Teniskog kluba Koprivnica igrala je u sklopu četvrtog kola Prve hrvatske teniske lige protiv Teniskog kluba Tweener iz Zagreba te slavila rezultatom 4:3. Za koprivnički teniski klub nastupili su Matic Dimic, Tin Šandl, Dejan Dautanec, Tedi Femec, Filip Cvek i Hrvoje Šifkorn. U pojedinačnim susretima, pobjede su odnijeli Dimic, Femec i Cvek, dok je pobjedu upisao i par Cvek/Dimic.

Koprivnički tenisači nadolazećeg vikenda putuju u Karlovac gdje će odmjeriti snage s Teniskim klubom Karlovac.

Još jedan odličan pojedinačni uspjeh ostvarila je talentirana Mia Gregurina koja je u Varaždinu nastupila na turniru u uzrastu dječaka i djevojčica do 14 godina u organizaciji Hrvatskog teniskog saveza. Nakon razigravanja po skupinama, Mia se uspjela plasirati u glavni turnir gdje je u polufinalu s 4:2 i 4:1 pobijedila Filipu Bešlić iz Zagreba, dok je u finalnom susretu nadigrala Reu Godinić iz Varaždina rezultatom 4:1 i 4:1.

Na spomenutom turniru nastupila je i Marija Petrović koja nije uspjela izboriti finalni dio turnira.

mia gregurina
Foto: Teniski klub Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kvizaški nastup

Koprivnički knjižničar Kristian Ujlaki odličan na Milijunašu, otišao kući s dobrim dobitkom

Svim Koprivničancima dobro poznati knjižničar Kristian Ujlaki nastupio je danas na kvizu Tko želi biti milijunaš. Kristian je vrlo glatko...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×