18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
gospodarski kriminal

Ludbreški poduzetnik (57) izigrao obrtnika iz Drnja, za navezeni šljunak ostao mu dužan 56 tisuća kuna
L

Prekršio je usmeni dogovor iz veljače ove godine

Ne propustite

Na temelju naloga Općinskog državnog odvjetništva u Varaždinu, ludbreška policija dovršila je kriminalističku istragu nad 57-godišnjim poduzetnikom iz Ludbrega, kojega se sumnjiči za kazneno djelo prijevare u gospodarskom poslovanju.

– On je, kako se sumnja, kao odgovorna osoba poduzeća iz Ludbrega, s ciljem stjecanja protupravne imovinske koristi, 7. veljače ove godine, sklopio usmeni poslovni odnos s vlasnikom prijevozničkog obrta iz Drnja, navevši ga lažnim obećanjima da obrt od 7. do 24. veljače, prevozi šljunak za njegovo poduzeće – piše u policijskom priopćenju.

Prijevoznik iz Drnja svoj je posao obavio, međutim, ludbreški poduzetnik prekršio je usmeno obećanje i nije se držao rokova plaćanja. Štoviše, do dane prijave nije podmirio ni jednu kunu onoga što je morao te je i dalje dužan oko 56.000 kuna.

Zbog svega toga, protiv 57-godišnjaka će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×