14 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
STARI GRAD

Uređenjem krovišta i fasade, gradnjom suvenirnice, vidikovca, jezera i šetnice zaokružit će se turistička ponuda Đurđevca
U

Grad Đurđevac zajedno ima 56 projekata vrijednih 320 milijuna kuna

Ne propustite

Grad Đurđevac konstantno radi na pripremi, provedbi i prijavi europskih projekata kojima podiže standard u svim segmentima života građana, istaknuo je gradonačelnik Hrvoje Janči predstavljajući vijećnicima Izvješće o stanju europskih projekata.

– U prvih šest mjeseci ove godine završeno je šest europskih projekata vrijednih 25 milijuna kuna. Grad trenutno u provedbi ima 13 europskih projekata vrijednih više od 55 milijuna kuna, a još je prijavljeno njih 18 vrijednih 28 milijuna kuna za koje se čeka objava konačnih rezultata natječaja. Trenutno radimo i na pripremi 20 projekata vrijednih 211 milijuna kuna – rekao je gradonačelnik Janči.

Grad Đurđevac zajedno ima 56 projekata vrijednih 320 milijuna kuna.

Gradsko vijeće Đurđevac
Foto: Ivan Balija

– U pripremi je projekt uređenja Starog grada i prostora oko utvrde s okolišem koji obuhvaća i izgradnju sportske infrastrukture. Kompletno uređenje utvrde obuhvaća novu fasadu i krovište, suvenirnicu, vidikovac, jezera, šetnice, sportsko-rekreacijski dio, zeleni parkingom i sve što obuhvaća projekt zelene tranzicije. Na taj način bismo zaokružili našu turističku ponudu – rekao je Janči.

Prostora za napredak ima u sportskom djelu, a planirano je i uređenja unutrašnjosti osnovne i područnih škola, energetske obnove područnih škola, gradnja glazbene škole i plivališta u sklopu osnovne škole. Spomenuti projekti u pripremi su kako bi se prijavili na natječaje koji su u najavi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Prekrasna!

Sestra Andrea oduševila nas ružičastom haljinom i prekrasnim osmijehom

Danas se održao 7. kongres medicinski sestara u dvorani Domoljub. To je ujedno bila prilika da se medicinske sestre, primalje...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×