12.6 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NEMA MJESTA PANICI

[VIDEO] DRAMA U ORINOCU Dojava o bombi prekinula koncert folk pjevača, policija ‘peglala’ prostor, on gostima pjevao na ulici, vlasnica poručila: Dojava je bila lažna
[

Nakon kraćeg kriminalističkog istraživanja, policijski službenici utvrdili su da eksplozivne naprave u podrumu nema, što nam je i potvrdila vlasnica noćnog kluba, Tanja Lončarić

Ne propustite

Prije otprilike sat vremena nastala je prava drama u popularnom noćnom klubu u Dugoj ulici u Koprivnici, naime, netko je dojavio da se u noćnom klubu nalazi bomba.

U trenutku dojave o bombi u podrumskoj prostoriji ugostiteljskog objekta bio je u tijeku koncert folk pjevača Esada Merulića na koji je stiglo dosta ljubitelja folk glazbe.

Policijske snage odmah su stigle na mjesto događaja i evakuirali sve goste iz noćnog kluba. Nakon kraćeg kriminalističkog istraživanja, policijski službenici utvrdili su da eksplozivne naprave u podrumu nema, što nam je i potvrdila vlasnica noćnog kluba, Tanja Lončarić.

– Nastala je mala panika po lažnoj dojavi o bombi, nema nikakve eksplozivne naprave i koncert se nastavlja – poručila je Tanja.

orinoco lockdown MA
Tanja Lončarić, vlasnica Orinoca // Foto: Red Ring Production

Ono što je najzanimljivije, u tijeku kada su policijski službenici provoili očevid i tragali za potencijalnom eksplozivnom napravom, pjevač Merulić je s gostima izašao ispred ugostiteljskog objekta i nastavio koncert kao da se ništa nije desilo.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×