12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
giweavay

Izvukli smo dobitnika Guess bestseller sunčanih naočala
I

Ne propustite

Izvukli smo dobitnicu modernih Guess bestseller sunčanih naočala koje će podignuti svaku kombinaciju, a ujedno vas štititi od sunca!

Sunčane naočale daruju ePodravina i Očni i slušni centar Marks koji posluje u Koprivnici u prizemlju Martinovke te Đurđevcu u Ulici kralja Tomislava 1.

Igrali smo se na našem Facebooku, bilo vas je zaista puno, a naša sretna dobitnica je Blaženka Jakupec kojoj čestitamo. Ostalima želimo više sreće sljedeći put!

U Marks možete doći na besplatnu kontrolu vida, sluha i očnog tlaka na najsuvremenijim uređajima. Također, izrađuju i prodaju dioptrijske naočale, sunčane naočale, kontaktne leće i otopine, slušne aparate i baterije.

Uvjerite se u velik izbor okvira vodećih svjetskih brandova kao što su Ray Ban, Dolce Gabbana, Vogue, Emporio Armani, Tom Ford, Polaroid, Valentino, Persol, Max Mara, Tommy Hilfiger…

U ponudi je i velik izbor dječjih dioptrijskih i sunčanih naočala, a u Marksu pronađite i – naočalne leće vodećeg svjetskog proizvođača Zeiss – obavite besplatne male popravke – nabavite kompletne dioptrijske naočale već od 399kn – uz slušno pomagalo gratis dobivate kompletne dioptrijske naočale!

Dobitnica modernih Guess bestseller sunčanih naočala svoju nagradu može podići u Očnom i slušnom centru Marks u Koprivnici, u prizemlju Martinovke.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×