12.6 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
nevjerojatno

Novi spektakl u režiji HŽ-a! Vlak je bio tamo, ne i strojovođa, putnici ga čekali više od sat vremena i zakasnili na posao
N

U Križevcima nas je dočekao vlak, ali ne i strojovođa. Obaviješteni smo da će vlak krenuti sat vremena od predviđenog polaska iz Križevaca, no eto već je prošlo sat i 15 minuta, a strojovođi ni traga, napisala nam je čitateljica

Ne propustite

Iznenađenjima s HŽ-om nikad kraja. Nekoliko novih priušteno je jutros putnicima iz Koprivnice prema Zagrebu. Naime, e-mailom javila nam se ogorčena čitateljica, a ujedno i putnica u spomenutom vlakom, koja nam je pojasnila situacija.

Kako nam je rekla, radi se o vlaku koji polazi iz Koprivnice u 6.04 i treba doći u Zagreb u 7.12. Dakle, tim vlakom putuju uglavnom ljudi koji u Zagreb odlaze na posao. Prvo iznenađenje dočekalo ih je već u Koprivnici, jer su do Križevaca putovali busom. Pravi spektakl tek je tamo uslijedio.

– U Križevcima nas je dočekao vlak, ali ne i strojovođa. Obaviješteni smo da će vlak krenuti sat vremena od predviđenog polaska iz Križevaca, no eto već je prošlo sat i 15 minuta, a strojovođi ni traga. Ipak, nakon jednog sata čekanja na stajalištu u Križevcima, krenuli smo oko 7.40 – napisala nam je ogorčena čitateljica Mirta.

Dakle, put Zagreba krenuli su pola nakon vremena u kojem je taj isti vlak trebao već biti u metropoli. S obzirom na put, nadamo se da novo iznenađenje nisu doživjeli, no u svakom slučaju, prije 8.30 sati nikako nisu mogli stići u Zagreb.

Drugim riječima, svi oni koji su jutros vlakom krenuli na posao put Zagreba, na isti su zakasnili. Zahvaljujući neodgovornom strojovođi, odnosno HŽ-u, kod kojeg su ovakve stvari, očito, normalna pojava.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×