12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koka ‘pokisla’ u Koprivnici
K

Ne propustite

Varaždinke, Koka, pokisnule su u Koprivnici: u derbiju zagorske i podravske ekipe Koprivničanke su bile bolje i u 5. kolu 1. HRL pobijedile Varaždinke s 36:21 (15:8). Od početka se vidjelo da će prvakinje države i njihov trener Goran Mrđen imati lak posao, a domaćem treneru kvaliteta suparnika omogućila je, kako se to sada govori, rotirati igračice. To jest mijenjati, pa su igrale sve, a zamjene su se iskazale dobrim. Uostalom, golove jedino nisu zabile Krsnik, koja je igrala dobar dio utakmice, i Mrđen, koja je ušla s pričuvnom garniturom pred kraj susreta.

Koka je imala dobru golmanicu, Janju Golubić (13 obrana), a Podravka Vegeta dvije dobre: Ivanu Kapitanović 40 minuta (8 obrana) i Mirjanu Milenković 20 minuta (7 obrana od kojih i jedan sedmerac). U Koki je najviše realizirala Domjan s položaja kružne napadačice (6), a kod Podravke Vegete golovi su raspodijeljeni. No, redosljed je: Franković 7(4), Nemaškalo i Dragišić po 5, Dežić 4 itd. U 2. poluvremenu proigrala je Franković, vrlo ugodno iznenadila je Dragišić, a Nemaškalo je sa pet od pet golova, od kojih su neki bili ti koji su ”povukli” ekipu kad je trebalo, i četiri asistencije, ipak odskakala pristupom i učinkom.

U subotu Podravka Vegeta putuje u Mađarsku, u nedjelju igra 1. kolo Lige prvakinja s FTC-om, a u srijedu će igrati 6. kolo 1. HRL u Zagrebu s Trešnjevkom. Novi susret gledatelja i rukometašica u Koprivnici bit će iduće nedjelje. U 2. kolu Lige prvakinja stiže Thüringer.

UTAKMICA 5. KOLA 1. HRL ZA ŽENE

PODRAVKA VEGETA – KOKA 36:21(15:8)

KOPRIVNICA – Sportska dvorana Gimnazije Frana Galovića. Gledatelja: 200. Suci: Tomislav Matić (Kostrena) i Kristian Orešković (Senj). Nadzornik HRS-a: Damir Kuti (Osijek).

PODRAVKA VEGETA: Jukić (-), Kapitanović (8+0), Milenković (6+1); Nikšić 3, Dežić 4, Karlovčan 1, S. Šenvald 2, Krsnik, Milošević 3, Džono 2, Nemaškalo 5, Mrđen, Papac 1, Dragišić 5, Vidak 3(1), Franković 7(2). TRENER: Goran Mrđen.

KOKA: Dominić (0+-), Golubić (13+0); Jalušić 1, Varšić, Poljak 4, Jambriško, Vrček 2, Domjan 6, Pasarić, Babić 2(1), Furjan, Vujević, Balajić, Tomić 3, Halili 3, Zadravec. TRENER: Vladimir Canjuga.

SEDMERCI: Podravka Vegeta 3(3), Koka 2(1)

ISKLJUČENJA: Podravka Vegeta 2 minute (Krsnik), Koka 2 minute (Tomić).

IGRAČICA UTAKMICE: Ekatarina Nemaškalo (Podravka Vegeta).

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×