18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
novčana kazna

Sudar dviju vozačica teretnih vozila u Reki, sve je ‘zakuhala’ 69-godišnjakinja
S

Nepropisno se kretala cestom te udarila u teretni Citroen, koji je dolazio iz suprotnog smjera

Ne propustite

Prilično mirni utorak je iza djelatnika prometne policije s područja naše županije, jer su tijekom cijelog dana imali tek dvije manje intervencije. Obje na koprivničkom području, u kojima je zabilježena materijalna šteta.

O većoj od njih, onoj ispred koprivničke bolnice, pisali smo ovdje, a druga se dogodila u Reki, u Ulici Stjepana Radića, gotovo u isto vrijeme. Nekih 20 minuta ranije, odnosno u 16.45 sati.

Tamo je u prvom planu bila 69-godišnja vozačica VW Caddyja, koja se nepropisno kretala cestom te udarila u teretni Citroen zagrebačkih registracija, koji je dolazio iz suprotnog smjera, a kojim je upravljala 47-godišnjakinja.

Srećom, sudar nije bio jakog intenziteta pa nitko nije ozlijeđen, ali je zabilježena materijalna šteta na vozilima. Neopreznoj 69-godišnjakinji naplaćena je novčana kazna.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×