12.6 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
BUDIMO RUKA PODRŠKE

Započela trodnevna radionica na temu razvoja i pružanja inovativnih socijalnih usluga
Z

Projekt se provodi s ciljem razvoja OCD-a na području Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije i ublažavanja problema nastalih u kriznim situacijama

Ne propustite

U Gradskoj knjižnici Franjo Marković u Križevcima jučer je započela trodnevna radionica pod nazivom Razvoj i pružanje inovativnih inkluzivnih socijalnih usluga koju je organizirala Udruga Maslačak u okviru EU projekta Budimo ruka podrške.

Podršku radu Udruge Maslačak, uz pozdrav okupljenim sudionicima radionice, tom je prigodom uputio gradonačelnik Mario Rajn i poželio uspješan rad tijekom ova tri dana.

Na radionici sudjeluju zaposlenici i volonteri iz Udruge Maslačak kao nositelj projekta, Udruge Mali princ iz Đurđevca i OSIT Bjelovar kao partneri te Centar za mlade Križevci kao suradnici na projektu.

Trajanje projekta je 12 mjeseci te će se kroz to vrijeme osposobiti predstavnike OCD-a za prikupljanje sredstava te transparentno vođenje organizacija, osnažiti predstavnike OCD-a i volontere za razvoj socijalnih usluga i pružanje učinkovitih odgovora u kriznim situacijama te osvijestiti lokalnu zajednicu o važnosti OCD-a i uslugama koje one pružaju posebno uslijed kriznih situacija.

Projekt se provodi s ciljem razvoja OCD-a na području Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije i ublažavanja problema nastalih u kriznim situacijama.

Ukupna vrijednost projekta je 413.397,82 HRK, a sufinanciran je sredstvima Europske unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu programa 2014-2020 u iznosu 351.388,15 HRK te sredstvima Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

udruga maslačak
Izvor: križevci.hr
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×