23.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 2. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Lista Domoljubne koalicije

Hrg na drugom mjestu, pri vrhu Sobota i Koren
H

Ne propustite

U našoj drugoj izbornoj jedinici nositelj liste je Miroslav Tuđman, sin pokojnog prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana.

Domoljubna koalicija (HDZ, HSS, HSP-AS, BUZ, HSLS, Hrast, HDS i ZDS) jučer je Državnom izbornom povjerenstvu predala izborne liste za nadolazeće parlamentarne izbore.

U našoj, drugoj izbornoj jedinici nositelj njihove liste je Miroslav Tuđman, sin pokojnog prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana.

Podsjetimo, nagađalo se da će to mjesto pripasti umirovljenom generalu Mladenu Markaču, rodom iz Đurđevca, no on je to navodno odbio zbog zdravstvenih razloga.

Križevački gradonačelnik i šef HSS-a Branko Hrg nalazi se na drugom mjestu, dok je dožupan Darko Sobota (HDZ) na petoj poziciji.

Koprivničko-križevački župan Darko Koren (HSS) nalazi se na sedmom mjestu Domoljubne koalicije u drugoj izbornoj jedinici.

Od domaćih lica, na 13. mjestu našao se još Damir Felak (HDZ), predsjednik Županijske skupštine Koprivničko – križevačke županije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Moda na špici

Ženstvena haljina golog struka predobro stoji lijepoj Koprivničanki, nema tko je nije primijetio

Ova predobra haljina definitivno nam je privukla pozornost u vikend šetnji s objektivom. Fino odmjerena i otmjena, a u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×