34.9 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ODLIČNA VIJEST

ODOBRENA SU SREDSTVA! Koprivnica dobiva novi skate park na novoj lokaciji
O

Skateboarding i ostali adrenalinski sportovi koji se održavaju na skateparku sve su popularniji, a Skateboarding je od prošle godine uključen na listu olimpijskih sporta i prezentiran je na Olimpijskim igrama 2021. godine u Tokyu

Ne propustite

Grad Koprivnica uspješno je realizirao odobrenje projekta izgradnje novog skateparka koji je bio prijavljen na natječaj Središnjeg državnog ureda za sport za 2022. godinu.

Novi skatepark površine 600 četvornih metara bit će smješten u nastavku dječjeg igrališta pokraj Gradskih bazena Cerine. Izgradnja parka zamišljena je kao podloga za razvoj svih koturaljkaški sportova, skateboarda, rolanja i vožnje romobilom.

Projektnu dokumentacija za koprivnički skatepark izradila je osječka tvrtka Orking, a vrijednost cijele investicije iznosi 1.083,000,00 kuna.

Zadovoljstvo odobrenim projektom nije krio ni gradonačelnik Mišel Jakšić.

– Jako se veselimo tom projektu. Imali smo zaista mnogo upita naših Koprivničanki i Koprivničanaca koji su bili vezani uz prijašnji skatepark. Mogu potvrditi da se skatepark vraća i to na novu lokaciju kod naših bazena Cerine. Nadam se da će na kraju naši mladi biti zadovoljni i sretni kad skatepark bude gotov – rekao je gradonačelnik Jakšić.

Nakon potpisivanja ugovora s Ministarstvom turizma i sporta Republike Hrvatske pristupit će se javnom natječaju za prikupljanje ponuda za izvođača radova.

Skateboarding i ostali adrenalinski sportovi koji se održavaju na skateparku sve su popularniji, a Skateboarding je od prošle godine uključen na listu olimpijskih sporta i prezentiran je na Olimpijskim igrama 2021. godine u Tokyu.

Podsjetimo, gradnja skateparka prvobitno je bila planirana na mjestu starog skateparka kod Osnovne škole Braće Radić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U Novigradu Podravskom

FOTO/VIDEO Predobri domaćini u Fijolici oduševili posjetitelje, Dan otvorenih vrata vrtića događaj je za 5!

U tijeku je proslava Dana otvorenih vrata Dječjeg vrtića Fijolica u Novigradu Podravskom. Odvija se u sklopu Dana općine...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×