13.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Odrastanje u jednakosti

Kroz projekt Odjek Grad Koprivnica osigurao 17 novih radnih mjesta
K

Ne propustite

Cilj projekta je dugoročno poboljšanje kvalitete školovanja učenika s teškoćama u razvoju i njihovo uključivanje u ravnopravan odgojno-obrazovni proces.

Jednogodišnji projekt “Odjek – Odrastanje u jednakosti, Koprivnica” predstavljen je jučer u koprivničkoj Gradskoj vijećnici. Cilj projekta je dugoročno poboljšanje kvalitete školovanja učenika s teškoćama u razvoju i njihovo uključivanje u ravnopravan odgojno-obrazovni proces.

“Ukupna vrijednost projekta je 1,237.941 kuna, pri čemu iznos bespovratnih sredstava iznosi 1,114.147 kuna. Preostali iznos osigurat će se u gradskom proračunu”, poručili su iz Grada i istaknuli kako će se projektom financirati 17 pomoćnika u nastavi čime je omogućeno stvaranje 17 novih radnih mjesta.

Partneri u ovom projektu su OŠ Đuro Ester, OŠ Braća Radić, OŠ Antun Nemčić Gostovinski, COOR Podravsko sunce, dok je Grad Koprivnica prijavitelj projekta i koordinator.

– Zahvaljujem se svim sudionicima projekta koji će doprinijeti integraciji učenika s teškoćama u razvoju – rekla je gradonačelnica Vesna Želježnjak i istaknula kako će projekt osim adekvatnog broja educiranih pomoćnika u nastavi, poslužiti i kao model socijalne politike koja će se nastaviti i u budućnosti.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×