15.7 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NAJVEĆI FESTIVAL NA SJEVERU

Sve je spremno! Ovog vikenda morate biti u Međimurju, Forestland X danas otvara svoja vrata
S

Na preko 35 000 kvadrata festivala sagradili smo pravo malo festivalsko selo, od kampa, do barbershopa, food courta, bit će tu tattoo majstor, zip line od 250 metara, foto kutak i mnoge druge popratne stvari

Ne propustite

Najveći festival na sjeveru Hrvatske može početi! Forestland X otvara svoja vrata danas u 14 sati, a upravo je Međimurje mjesto gdje morate biti ovog vikenda.

– Sve je spremno, a službeni početak festivala najavit će glasna, odlična glazba. Petak otvara Horsta na glavnoj pozornici u 15:30, a izvođači koje većina mladih očekuje, 30zona i Rasta izlaze od 20:30 – rekao nam je Krešo Biškup, event manager festivala.

– Na preko 35 000 kvadrata festivala sagradili smo pravo malo festivalsko selo, od kampa, do barbershopa, food courta, bit će tu tattoo majstor, zip line od 250 metara, foto kutak i mnoge druge popratne stvari. Pozivamo vas sve da dođete i provjerite koliko je sve to odlično! – dodaje.

Nakon gotovo 14 dana priprema na prostoru Forestland Parka, glazba može krenuti, a očekuje se gotovo 10 000 posjetitelja.

– Line-up je proširen, pa osim DJ-a imamo i live nastupe rap, trap i hop hop artista, ali i nastup plesnog studija Korak naše Virne Hošnjak, a nadamo se da će netko tetovirati i uspomenu s festivala kod Marina Rončevića, ili se barem privremeno urediti kod Josha Somena u barbershopu – rekao je Saša Mikac, booking manager festivala.

Live nastupi kreću već od sumraka, a organizatori kažu da će ludnica trajati do zore.

Na lokaciji tik do Bedekovićevih grada u “Raju na Bregu”, Forestland nastaje u samo nekoliko dana, a jednako tako i nestaje, bez tragova.

Ulaznice možete potražiti online u sustavu Entrio ili na ulazu na festival. Cijena iznosi 200 kuna u petak i ulaznica vrijedi i za subotu, dok ćete u subotu moći kupiti ulaznice po 150 kuna.

Forestland X
Foto: Marko Kiš
Forestland X
Foto: Marko Kiš
Foto: Marko Kiš
Foto: Marko Kiš
Foto: Marko Kiš
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Što je sa strujom?

STRAVA Zatočeni kupci u Lidlu u Koprivnici, nestalo struje – nitko ne može van!

Nije nikakav film strave Stephena Kinga nego današnja koprivnička realnost. Naime, čitatelj nam je poslao fotke iz koprivničkog Lidla...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×