12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
kaznena prijava

Uhićen još jedan diler! U metalnim posudama prevozio hrpu speeda, hašiša, ecstasy, neutvrđeni bijeli prah, tisuće kuna, eure…
U

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog 41-godišnjaka podnijeta je kaznena prijava za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

Ne propustite

Ranije danas pisali smo da je koprivnička policija u petak navečer uhvatila 31-godišnjaka sa 125 grama marihuane, koji se trenutno nalazi u pritvoru, no još veći ulov imala je u subotu ludbreška policija, koja je u večernjim satima u Globočecu Ludbreškom zaustavila 41-godišnjaka.

Na prvu im nije bila ništa sumnjivo, no provjerama i pregledom vozila primijećene su dvije metalne posude sumnjivog sadržaja, nakon čega je vozač priveden na kriminalističko istraživanje. U sklopu krim istrage provedena je i pretraga automobila, stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi i tom prilikom policija je imala što za vidjeti.

Naime, u metalnim posudama nalazila se hrpa droge. Bilo je tamo 14 paketića speeda težine 78 grama i četiri smotuljka speeda od 3,2 grama, šest paketića hašiša ukupne težine 31 gram, tri i pol tablete ecstasyja s oznakom VIP, zatim još speeda ukupne težine 346 grama, bijela praškasta materija bez karakterističnog mirisa ukupne težine 295 grama, jedna precizna digitalna vaga i novčani iznos od više tisuća kuna i više stotina eura.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog 41-godišnjaka podnijeta je kaznena prijava za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Do 30. svibnja

Daje se u zakup državna zemlja, poljoprivrednici požurite – ovo su detalji iz natječaja

Kako doznajemo, Općina Koprivnički Ivanec objavila je upravo javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×