22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
LJETO U KNJIŽNICI

Mališani učili programirati, izradili ventilator, upoznali se s radom 3D pisača…
M

Djeca su imala prilike programirati pomoću micro:bit i boson setova pa su tako naučili programirati svoje ime, prezime i najčešću ocjenu u školi, srce za dragu osobu, odigrati igru kamen, škare i papir te mjeriti temperaturu i jačinu udarca

Ne propustite

U sklopu Ljeta u knjižnici održana je radionica robotike koju su vodili vodstvom učitelja Snježane i Nikole Mihočka i njihovog malog pomagača Matije.

Djeca su imala prilike programirati pomoću micro:bit i boson setova pa su tako naučili programirati svoje ime, prezime i najčešću ocjenu u školi, srce za dragu osobu, odigrati igru kamen, škare i papir te mjeriti temperaturu i jačinu udarca. Pomoću Boson setova otvarali su vrata na dodir i izrađivali ventilator. Prezentiran im je i 3D pisač uz sve mogućnosti koje nudi za printanje raznovrsnih uporabnih predmeta, a uspješno su isprintali i malu devu.

Gradska knjižnica Đurđevac poziva sve zainteresirane na sljedeću radionicu koja će se održati idućeg četvrtka, 11. kolovoza od 10 do 12 sati pod nazivom Kako ostvariti svoj san?, a koju će voditi poznata nogometna sutkinja Sanja Karšić Barkić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×