20.9 C
Koprivnica
Nedjelja, 12. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
petak i subota

Podravka na Bepovu Memorijalu ugošćuje tri ekipe iz Lige prvakinja, Babić: Ekstra jak turnir, velik je to izazov za nas
P

Turnir otvaraju Krim i Budućnost u petak u 18 sati, Podravka isti dan igra protiv Lokomotive, a finale je na rasporedu u subotu u 20 sati

Ne propustite

S obzirom na to da je Podravka lani rano ispala iz službenih EHF natjecanja, pravog europskog rukometa dugo nije bilo u Koprivnici. Zato se svi veselimo 16. po redu Bepovu Memorijalu, koji po tradiciji u podravskoj metropoli okuplja jake ženske ekipe. Tako će biti i ove godine, točnije ovaj vikend, kada će društvo Podravki praviti slovenski Krim, crnogorska Budućnost i Lokomotiva, koja je, podsjetimo, aktualni prvak Hrvatske.

Turnir, koji se igra u čast i sjećanje na legendarnog Josipa Samaržiju, čije ime i dvorana nosi, počinje u petak u 18 sati, a svi koji dođu imat će priliku gledati novu ekipu Podravke, na čelu s novim trenerom Željkom Babićem. Opširnije o njemu i planovima pisali smo jučer. Tom prilikom Babić se osvrnuo i na Bepov Memorijal, koji je po njemu, strašno jak.

Predstavljena nova Podravka
Foto: Vedran Tkalec

– Imamo Krim, koji je po budžetu najbogatiji, imaju izvrsnog trenera i jak kadar, da ne kažem dva. Tu je Budućnost, koja ima tradiciju i emociju koja je krasi, dugo je tu gdje je i ima rutinu igranja. Lokomotiva je službeni prvak Hrvatske, imaju svoje vrijednosti i tu smo mi kao domaćini i želimo biti najbolji. Vidjet ćemo, bit će ekstra teško, ali ništa u životu nije lagano pa tako ni to. Turnir je ekstra jak, primjerice, Krim može bez problema doći u final-four Lige prvakinja ove sezone. Veliki je to izazov za nas – najavio je Babić Bepov Memorijal.

Dakle, na ovogodišnjem izdanju imamo tri ekipe iz Lige prvakinja, odnosno sve mimo Podravke, što mu daje dodatnu draž. Turnir u petak u 18 sati otvaraju Krim i Budućnost, dva sata kasnije igraju Podravka i Lokomotiva, a pobjednici će u subotu od 20 sati igrati finale, dok je dvoboj za treće mjesto na rasporedu u 18. Ulaz je, po običaju, besplatan, mjera nikakvih nema i u klubu pozivaju sve da dođu i vide na djelu novu ekipu koja se stvara u Koprivnici.

RASPORED BEPOVA MEMORIJALA: 

PETAK
18 sati: Krim – Budućnost
201 sati Podravka – Lokomotiva

SUBOTA
18 sati: Utakmica za treće mjesto
20 sati: Finale

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Vamp Koprivničanka na trenutak nas je zamislila, je li ovo Monica Belluci na koprivničkom trgu?

Titulu najbolje usklađene špicerice ovaj vikend zasigurno nosi ova vamp crna Koprivničanka. Na trenutak nas je, priznajemo, zamislila, nije...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×