14.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
tradicija

Koncertom filmske glazbe danas počinju Dani ludbreške Svete nedjelje
K

Voditelji putovanja bit će Krešimir Marmilić na violini i Kristina Bjelopavlović Cesar na klaviru

Ne propustite

Hrvatska se može pohvaliti bogatim tradicijskim nasljeđem. Dio te tradicije svakako su i proštenja, a ludbreška Sveta nedjelja danas je jedno od najvećih, najveselijih i najživahnijih proštenja u Hrvatskoj.

Ova višednevna manifestacija obuhvaća brojne vjerske, kulturne, gospodarske i zabavne programe rasprostranjene po cijelom središtu grada koji se tih dana pretvori u veliki prostor zabave, druženja, mirisa i okusa za stotinjak tisuća posjetitelja koji pristižu iz cijele Europe.

Prigodni program započinje koncertom koji će se održati večeras u 20 sati, u svečanoj dvorani dvorca Batthyany, a Ludbrežani i posjetitelji imat će prilike ‘putovati’ filmskom glazbom.

Voditelji putovanja bit će Krešimir Marmilić na violini i Kristina Bjelopavlović Cesar na klaviru. Ovaj filmski glazbeni raj bit će sastavljen od skladbi najpriznatijih i najpopularnijih skladatelja današnjice poput Morriconea, Barrya, Williamsa. Osim njih, tu su i djela velikana Chaplina, ali i drugih skladatelja čija su djela često korištena u filmovima.

Koncert će biti popraćen video projekcijom kadrova iz filma, što će koncertu dati posebnu čar.

koncert filmska glazba
Foto: Grad Ludbreg

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Matija Cvek svojim zaraznim hitovima pokazao zašto rasprodaje koncerte po Hrvatskoj

Matija Cvek, jedan od trenutno najpopularnijih izvođača na hrvatskoj estradi, uveličao je proslavu Dana općine u Pitomači. Cvek ne silazi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×