12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
memorijal

Podravka hrabro pala u finalu Bepa, Budućnost je, zasad, ipak preveliki zalogaj
P

Treće mjesto osvojio je Krim

Ne propustite

U velikoj borbi i hrabroj igri, rukometašice Podravke, ipak, nisu uspjele osvojiti Bepov Memorijal. U finalu je bolja bila Budućnost iz Podgorice, koja je slavila s 28:22.

Crnogorke su bile i favoritkinje uoči ovog finala, naročito nakon što su jučer pomalo iznenađujuće slavile nad Krimom. Podravka je, pak, pobijedila Lokomotivu i time ispunila osnovni cilj, a to je bio plasman u finale. Pobjeda bi u njemu bila pravi podvig, jer Babić tek uigrava novu ekipu, dok se Budućnost sprema za Ligu prvakinja, gdje će imati što reći.

Samo finale privuklo je u Bepovu dvoranu lijep broj publike, skupilo se više od 500 gledatelja, koji su gledali vrlo dobar rukomet. Budućnost je vodila od samog početka, Podravka je nekako pratila, ali i posustala u zadnjih desetak minuta prvog poluvremena, tako da su gošće tu stvorile prednost od šest pogodaka, s koliko su otišle na odmor. Bilo je 15:9.

Unatoč tome, Babić se nije predavao i Podravka se u nastavku malo po malo vraćala. Otprilike 15-ak minuta prije kraja došla je na minus tri i bila je to garancija nešto neizvjesnije završnice. Ipak, više od toga nije mogla iako je rezultat mogao biti povoljniji da nije promašeno nekoliko sedmeraca u tom drugom poluvremenu. Također, Budućnost je prebacila u višu brzinu i ponovno otišla na veću prednost, koju je bez problema čuvala do kraja. Na kraju je završilo 28:22.

Kod Podravke valjda izdvojiti Barišić sa sedam pogodaka, Zadravec je dodala četiri, a prvo ime utakmice bila je nezaustavljiva Raičević. Napomenimo kako je u utakmici za treće mjesto Krim pobijedio Lokomotivu s visokih 33:21.

Veliko priznanje pripalo je Tini Barišić, koja je proglašena najboljom igračicom turnira, dok su preostale dvije nagrade otišle u ruke Budućnosti. Milena Raičević najbolji je strijelac turnira, a Attingre najbolja vratarka.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×