12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
prometna nesreća

U sudaru dvojice pijanih vozača ozlijeđena jedna osoba, nastradao onaj ‘nedužni’ s 2,42 promila, krivac s Audijem napuhao 1,31 promila
U

Dogodilo se to oko 15 sati u Križevcima

Ne propustite

Od pet prometnih nesreća, koliko ih je policija tijekom nedjelje evidentirala na području naše županije, jedna je bila s ozlijeđenom osobom, a dogodila se u Križevcima oko 15 sati.

U njoj su sudjelovala dvojica vidno pijanih vozača, a sve je zakuhao 35-godišnjak, koji je na parkiralištu upravljao Audijem. Točnije, vožnjom unatrag želio se uključiti u promet, no pri izlasku na prometnicu nije vidio da mu dolazi Kia te je izletio drito pred nju. Imao je vozač Audija u sebi 1,31 promila alkohola pa je vjerojatno i to jedan od razloga zašto nije vidio da mu dolazi auto.

Jasno, došlo je do sudara dvaju vozila, a u prometnoj nesreći ozlijeđen je vozač Kije. Zanimljivo, on je bio još pijaniji, jer su mu dolaskom policije izmjerena 2,42 promila. Inače, riječ je o 35-godišnjaku.

Policijski službenici i dalje provode kriminalističko istraživanje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Do 30. svibnja

Daje se u zakup državna zemlja, poljoprivrednici požurite – ovo su detalji iz natječaja

Kako doznajemo, Općina Koprivnički Ivanec objavila je upravo javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×