12.6 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
nije stao na vrijeme

Dječak (13) bez pratnje, kacige i reflektirajućeg prsluka vozio neispravni bicikl po Sigecu pa se zaletio u automobil
D

Policija je slučaj prijavila nadležnom centru za socijalnu skrb

Ne propustite

Jedna od prometnih nesreće na kojima je policija jučer morala reagirati dogodila se u Sigecu, a skrivio ju je, vjerovali ili ne, 13-godišnji sudionik u prometu. Jasno, upravljao je biciklom, a dobra stvar je to što je u konačnici sve završilo s materijalnom štetom.

Naime, dječak se u večernjim satima, oko 20.30, vozio biciklom po tamošnjoj Ulici Matije Eršege, a bio je bez pratnje osobe starije od 16 godina i upravljao je tehnički neispravnim biciklom. Kako kaže policija, nije imao ni kacigu na glavi, reflektirajući prsluk, odjeću ili neki drugi reflektirajući predmet.

– Dolaskom do raskrižja, radi tehničke neispravnosti uređaja za zaustavljanje, biciklom je udario u osobni automobil Peugeot, koprivničke registarske oznake, kojim je upravljala 41-godišnja vozačica – navode iz PU koprivničko-križevačke.

Zbog svega toga, policijski službenici će dostaviti izvješće nadležnom centru za socijalnu skrb.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×