19.9 C
Koprivnica
Srijeda, 26. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
recidivista

Vozio po Rasinji za vrijeme zabrane i bez vozačke, odmah strpan u bjelovarski zatvor, policija mu oduzela i auto, no sudac se s tim nije složio
V

Novčano je kažnjen s 1000 kuna i zabranom upravljanja vozilom na dodatnih šest mjeseci, a 15 dana hladit će se iza rešetaka

Ne propustite

Na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Koprivnici jučer su imali posla s 54-godišnjim muškarcem, koji se već dulje vrijeme ponaša vrlo neodgovorno u prometu, unatoč tome što u istome ne bi smio ni sudjelovati.

Naime, policija ga je jučer ujutro, oko 9.20 sati, ulovila u Rasinji, gdje se vozikao za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije, a uz to, trenutno mu je rješenjem PU koprivničko-križevačke poništena i vozačka dozvola zbog prikupljenih negativnih bodova. Njega to, očito, previše ne dira.

No možda se sad opameti, jer će se jedno vrijeme hladiti u zatvoru. Naime, spomenuti vozač odmah je, kako se to kaže, po žurnom postupku, odveden pred suca, koji ga je novčano kaznio s 1000 kuna, zabranom upravljanja vozilom na dodatnih šest mjeseci, a određeno mu je i 15 dana bjelovarskog zatvora.

Također, zbog počinjenja istovrsnih prekršaja policija mu je privremeno oduzela vozilo, no sud je odlučio da se isto vrati neodgovornom vozaču.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pan Ljetna liga

FOTO Malonogometne vratolomije zagospodarile na igralištu Apaša, počela je Pan Ljetna liga

Županijske nogometne lige završile su prije nekoliko tjedana, no ljubitelji nogometa ne moraju očajavati. Osim Europskog prvenstva, ljubitelji nogometa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×