15.7 C
Koprivnica
Subota, 11. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
dani mladena kerstnera

Ludbregom će se opet oriti smijeh, Festival kajkavske komedije održat će se nakon dvije godine
L

Otvorene su prijave za sudjelovanje

Ne propustite

Nakon dvije godine pauze uzrokovane koronavirusom i obnovom kinodvorane, Centar za kulturu i informiranje Dragutin Novak u Ludbregu će održati popularni, 15. po redu festival kajkavske komedije Dani Mladena Kerstnera.

Manifestacija se održava u čast poznatog hrvatskog književnika, scenarista i promicatelja kajkavske književne riječi, rođenog Ludbrežanina Mladena Kerstnera.

Na četverodnevnom festivalu kajkavske komedije okupljaju se amaterske kazališne grupe iz čitave Hrvatske izvodeći dramske tekstove Mladena Kerstnera, ali i vlastite tekstove kajkavskog izričaja, a prijave za sudjelovanje su otvorene.

– Pozivamo glumačke udruge da se prijave za ovogodišnji festival koji će se održavati od 24. do 27. studenoga na staroj adresi, ali u potpuno moderno uređenom ambijentu nove multifunkcionalne dvorane. Jedini uvjet za sudjelovanje na ovom festivalu je da predstave budu komedije na kajkavskom jeziku i da ne traju dulje od 30 minuta. Festival nije natjecateljskog, već revijalnog karaktera, posvećen je publici i jedina nagrada glumcima je pljesak publike. – poručuju organizatori.

Prijavnicu kao i sve potrebne informacije o festivalu kajkavske komedije glumačke udruge mogu pronaći OVDJE.

Foto: CZKI Dragutin Novak Ludbreg
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tužiteljstvo se žalilo

Sud stao na stranu privedenog, nije ozbiljno prijetio koprivničkom policajcu koji ga je tukao kod privođenja

Koprivnički je Općinski sud oslobodio, nepravomoćno, muškarca sa šireg koprivničkog područja kaznenog djela prijetnje prema službenim osobama - policajcima....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×