12.4 C
Koprivnica
Petak, 11. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
sjajni rezultati

Koprivnički badmintonaši uzeli čak osam medalja u Čakovcu, Lovro Matovina okitio se s tri zlata i broncom
K

Lovri je tek 11 godina, a medalje je uzimao u kategorijama do 13,15 i 17 godina

Ne propustite

U Čakovcu je u subotu i nedjelju odigrano treće kolo HK u badmintonu za podmladak (U11, U13, U15, U17 i U19), na kojem su okupilo 56 igrača i igračica iz cijele Hrvatske (BK Bjelovar, BK Dubrovnik, BK Flex, BK Koprivnica, Bk Međimurje, BK Novska, BK Orka, BK Tigar, BK Velika Gorica, BK Zagreb-Medvedgrad, BK Zagreb-Maksimir).

U takvoj konkurenciji Koprivnica je imala pet natjecatelja i uzela je čak osam medalja, a prvo ime, po običaju, bio je Lovro Matovina. Prvog dana natjecanja, u konkurenciji do 15 godina bio je prvi, dok je u istoj kategoriji Filip Kos bio treći. Zajedno su u parovima osvojili treće mjesto. Igrala je i  Lara Tomjek, koja je u konkurenciji U11, također, bila prva, a Filip Vedriš je u istoj kategoriji, ali kod dječaka, bio četvrti.

U nedjelju je Lovro ponovno bio u akciji, a pridružio mu se i Petar Lovasić. Lovro je bio vrlo raspoložen i uzeo je dvije zlatne medalje. Prvu u svojoj kategoriji do 13 godina, a drugu u onoj do 17, gdje je igrao u paru s Ivanom Kuklom iz Zagreba i dečki su pomeli konkurenciju. Pritom treba naglasiti da je Lovri tek 11 godina. Medaljom oko vrata, ali brončanom, okitio se i Petar Lovasić, koji je isto igrao u kategoriji do 13 godina.

Badmintonaši Koprivnice uspješni u Čakovcu
Foto: BK Koprivnica
Badmintonaši Koprivnice uspješni u Čakovcu
Foto: BK Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Usporedba najboljih načina plaćanja u online casinima

Online casina, poput onih koje preporučuje Dobramine, nude razne metode plaćanja kako bi zadovoljili potrebe svakog igrača. Odabir prave...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×