12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Grabrovnica

Nastavljaju se radovi na rodnoj kući Petra Preradovića
N

Ne propustite

Cilj projekta obnove je rekonstrukcijom postojećeg prostora memorijalnog muzeja ostvariti suvremeni, moderni, multimedijalni izložbeni prostor.

Željko Grgačić, načelnik Općine Pitomača potpisao je u ponedjeljak Ugovor o prodaji izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Hrvatske stoga se nastavljaju radovi na rodnoj kući Petra Preradovića u Grabrovnici.

Cilj projekta obnove je rekonstrukcijom postojećeg prostora memorijalnog muzeja ostvariti suvremeni, moderni, multimedijalni izložbeni prostor koji će kronološki predstavljati život i djelovanje Petra Preradovića te stvoriti preduvjet koji će omogućiti proučavanje i pregled njegovog kompletnog opusa i djelovanja.

Izrada dokumentacije financirana je uz pomoć Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije 2013. godine. U studenom 2014. dovršen je postupak izrade dokumentacije dok je u veljači 2015. izdana građevinska dozvola.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×