16 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
više sreće nego pameti

Nikad nije položio vozački ispit, no to ga nije spriječilo da s dva promila primi volan u ruke, dobio tek 600 kuna kazne i uvjetni zatvor
N

Neće smjeti upravljati ni motornim vozilima B kategorije jednog dana kada za to stekne uvjete

Ne propustite

Osim za policiju, nema mira ni za djelatnike Prekršajnog odjela Općinskog suda u Koprivnici, koji gotovo svaki dan imaju posla s neodgovornim vozačima.

Tako je jučer pred njih izašao jedan 46-godišnjak, koji je u srijedu uhvaćen u prometu u Koprivnici s prilično velikim grijesima. Kao prvo, vozio je automobil bez da je ikada položio vozački ispit, a kao drugo, držao je volan iako je u sebi imao dva promila alkohola.

Isključen je automatski iz prometa, hladio se na policiji, a jutro nakon odveden je i pred suca, gdje je kažnjen. Dobio je 20 dana zatvora, ali uvjetno s rokom kušnje od pola godine, novčano je kažnjen sa 600 kuna, a neće smjeti upravljati ni motornim vozilima B kategorije jednog dana kada za to stekne uvjete.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Matija Cvek svojim zaraznim hitovima pokazao zašto rasprodaje koncerte po Hrvatskoj

Matija Cvek, jedan od trenutno najpopularnijih izvođača na hrvatskoj estradi, uveličao je proslavu Dana općine u Pitomači. Cvek ne silazi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×