18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
bogat program

Na Danima voća sudjelovat će 50 izlagača iz cijele županije, otvara se i Podravinoteka
N

Posjetitelji će moći uživati u velikom izboru raznih voćnih kultura i sorti i bogatom kulturno-umjetničkom programu uz izbor najljepše uređenih izlagačkih prostora

Ne propustite

Ovogodišnja manifestacija Dani voća Koprivničko-križevačke županije, inače 24. po redu, održat će se u subotu u Đurđevcu, na Trgu svetog Jurja, s početkom u 10 sati.

Glavni cilj je promocija voćarstva kroz promotivno-izložbeni dio. Očekuje se sudjelovanje velikog broja OPG-ova i proizvođača koji su orijentirani prema voćarskim kulturama i domaćoj proizvodnji. Istovremeno, posjetitelji će moći uživati u velikom izboru raznih voćnih kultura i sorti i bogatom kulturno-umjetničkom programu uz izbor najljepše uređenih izlagačkih prostora.

Naime, na Trgu svetog Jurja će biti oko 50 izlagača, a nakon manifestacije Dani voća svoja vrata na Gradskoj tržnici otvorit će specijalizirana trgovina domaćih proizvoda – Podravinoteka.

U kulturno-umjetničkom programu nastupit će Dječji vrtić Maslačak, zbor Osnovne škole Đurđevac i Tamburaški sastav Podravski bećari.

Već tradicionalno, i ove godine tiskat će se katalog Dana voća u kojem će se predstaviti proizvođači voća s područja Županije.

Podsjetimo, Grad Đurđevac je s provedbom ovog projekta krenuo 2016. godine, a njime se želi potaknuti lokalna obiteljska poljoprivredna gospodarstva da se aktivnije promoviraju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

pomozimo

JOŠ MOŽETE GLASATI! “Radići” i učenici iz Sokolovca trebaju vaš “klik” do ponoći, pomozite im da opreme knjižnice!

Udruga "RTL pomaže djeci" oprema knjižnice osnovnih škola diljem Lijepe Naše! Tako su učenici iz Osnovne škole "Braća Radić" i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×