22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Cross-border wine routes 2

Tečaj slikanja za početnike na Vinskoj cesti Križevci-Kalnik-Orehovec okupio brojne polaznike
T

Bio je besplatan za sve zainteresirane polaznike

Ne propustite

U okviru projekta ‘Cross-border wine routes 2’ od ponedjeljka 3. do subote 8. listopada
održan je tečaj slikanja za početnike na Vinskoj cesti Križevci-Kalnik-Orehovec u organizaciji Grada Križevaca, pod vodstvom profesora i slikara Zorana Homena.

Tečaj je bio otvoren i besplatan za sve zainteresirane polaznike, a cilj mu je bio ponuditi nova događanja na Vinskoj cesti Križevci-Kalnik-Orehovec u svrhu povećanja prepoznatljivosti Vinske ceste, privlačenja većeg broja posjetitelja i podizanja razine turističke potrošnje.

Projekt Cross-border wine routes 2 je odobren za sufinanciranje od strane Europske unije u okviru Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. godine, a provode ga glavni korisnik Grad Križevci i projektni partner Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft. u razdoblju od 01.09.2020. godine do 31.12.2022. godine.

Glavni cilj projekta je stvaranje prepoznatljive slike prekogranične regije Mađarska-Hrvatska kao vinske regije kroz daljnji razvoj, pozicioniranje i brendiranje postojećih vinskih cesta Križevci-Kalnik-Orehovec i Villány-Siklós, čime se osigurava porast njihove atraktivnosti i rast turističkih kapaciteta, radi generiranja porasta broja posjetitelja u regiji, produženja njihovog boravka i povećanja potrošnje, a njegova ukupna vrijednost iznosi 399.771,57 EUR.

tečaj slikanja
Foto: Grad Križevci
tečaj slikanja
Foto: Grad Križevci
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×