33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PRIGODNO OKUPLJANJE

U subotu uživajte u druženju na Zlatnoj jeseni u Đurđevcu, peči će se kesteni, a svirati The fusion
U

U sklopu manifestacije prezentirati će se mnogobrojne udruge, OPG-ovi, domaće radinosti i obrazovne institucije među kojima će se izabrati najuređeniji štand

Ne propustite

Vikendi u Đurđevcu obiluju događanjima. Nakon što je na Trgu svetog Jurja pred dva vikenda održan dan voća, a prošloga medveni den, ovog vikenda red je došao na manifestaciju Zlatna jesen.

Organizatori događanja su Turistička zajednica Grada Đurđevca i Grad Đurđevac koji vas pozivaju da im se pridružite u subotu, 22. listopada na Trgu sv. Jurja u Đurđevcu s početkom u 17 sati.

Poziv na druženje upućen je stanovnicima, ali i svim zainteresiranima za koje će biti organizirana degustacija pečenih kestena te organizirana zabava uz jesenski koncert grupe THE FUSION.

U sklopu manifestacije prezentirat će se i mnogobrojne udruge, OPG-ovi, domaće radinosti i obrazovne institucije među kojima će se izabrati najuređeniji štand.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×