34.9 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
aktualna tema

Martina Dalić o plaćama: Razgovori sa sindikatima nisu jednostavni, privest ćemo ih kraju u što kraćem roku
M

Trenutno s predstavnicima sindikata jesmo otvorili kolektivne pregovore i ja bih rekla da postoji na obje strane razumijevanje i dobra volja da se razgovori u što kraćem roku privedu kraju - rekla je Dalić

Ne propustite

Prilikom današnje svečanosti otvorenja radova na izgradnji nove Podravkine tvornice juha i Vegete predsjednica Uprave Martina Dalić osvrnula se i na aktualne pregovore s predstavnicima sindikata.

Osim tehnoloških novosti i investiranja u poboljšanje uvjeta rada, glavni cilj je provesti, izgraditi i ojačati temelje budućeg razvoja i rada Podravke kako bi se bolje nosili s konkurentima odnosno proizvodili više proizvode koje potrošači prepoznaju.

– Trenutno s predstavnicima sindikata jesmo otvorili kolektivne pregovore i ja bih rekla da postoji na obje strane razumijevanje i dobra volja da se razgovori u što kraćem roku privedu kraju, kako biste svi vi mogli u što kraćem razdoblju dobiti ili uživati u rezultatima tih razgovora. Ti razgovori nisu jednostavni, stave se na stol različite teme, ali mislim i vjerujem, imajući u vidu sve što smo zajedno radili u proteklih godinu i pol dana, naročito po pitanju povećanja plaća, da imamo i volje i snage te razgovore privesti kraju, ne na korist onih koji pregovaraju, nego na korist svih radnika Podravke – poručila je Dalić.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

carlsberg

VRUĆA NAGRADNJAČA Šaljite nam fotke kako se rashlađujete, najoriginalniju nagrađujemo paketom Somersbya od jagode!

Ljeto je u punom zamahu, temperature rastu, a svi tražimo načine kako se rashladiti i uživati u toplim danima....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×